Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسول حسام روز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران گنبدکاووس اظهارداشت: راهدار هواشناسی گنبدکاووس یکی از پروژه‌های مهم استان است و تجهیزات موردنیاز آن توسط سازمان هواشناسی خریداری شده و هرچه زودتر باید ساختمان موردنیاز برای نصب تجهیزات ساخته شود.

وی با بیان اینکه ساخت رادار هواشناسی گنبدکاووس از بهمن سال گذشته کلنگ زنی شد و در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد، گفت: استاندار گلستان به تازگی در نشست با رییس سازمان مدیریت بحران کشور مساله کمبود اعتبار برای اجرای ساختمان این پروژه را مطرح کرد و پیشنهاد تامین ۱۲۰ میلیارد ریال برای تکمیل پروژه به سازمان برنامه و بودجه ارائه شد که در صورت موافقت در کمترین زمان به نتیجه خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان گفت: در حوزه آمادگی و پیشگیری از آنجایی که اعتبارات در قالب بودجه سنواتی لحاظ می‌شود پیگیری‌هایی صورت گرفت تا دستگاه‌های اجرایی استان پروژه‌های آمادگی و پیشگیری پیشنهادی سال ۱۴۰۱ را به وزارتخانه مربوطه خود اعلام کنند تا از طریق وزارتخانه به سازمان مدیریت بحران کشور منعکس شود و در نهایت سازمان برنامه و بودجه پس از بررسی‌، پروژه‌های مورد تایید در لایحه بودجه سال آینده را لحاظ کند.

حسام یادآورد شد: امسال این مسیر طی شد و بعضی از اقدامات آمادگی و پیشگیری استان از بودجه سال ۱۴۰۰ بهره‌مند شدند به عنوان مثال در بحث تنش آبی اعتبارات خوبی در راستای تامین آب آشامیدنی و مشکلات آب کشاورزی به استان اختصاص یافت.

وی ادامه داد: در پیوست بودجه امسال پنج هزار میلیارد ریال برای سیلاب‌های شهری کشور پیش بینی شده که شهرداری‌های دارای مطالعات آب‌های سطحی که اطلاعات خود را در سازمان شهرداری‌ها ثبت کردند می توانند از این اعتبار بهره‌مند شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان گفت: امیدواریم با توجه به اینکه گلستان بر اساس آمار و ارقام جزو پنج استان نخست حادثه خیز در حوزه سیل است معاون عمرانی استانداری و شهرداری‌های استان بتوانند بهره‌مندی لازم را از بودجه سال ۱۴۰۰ در حوزه سیلاب شهری داشته باشند.

حسام با اشاره به مطرح شدن دغدغه‌هایی در راستای کمبود امکانات و تجهیزات در حوزه منابع طبیعی، محیط زیست و سازمان آتش نشانی‌ شهرستان گنبدکاووس، افزود: در بحث اطفای حریق عرصه‌های جنگلی اعتباراتی به سازمان برنامه و بودجه کشور پیشنهاد شده که پیگیر هستیم این اعتبارات مصوبه دولت را اخذ کند و بتوان از آنها برای ارتقای تجهیزات حوزه شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، منابع طبیعی و محیط زیست استان استفاده کرد.

وی بیان کرد: همچنین در حوزه لایروبی‌های درون شهری با پیگیری‌های انجام شده سازمان مدیریت بحران ۱۰ هزار میلیارد ریال برای کل کشور به سازمان برنامه بودجه پیشنهاد داده که اگر در هیات دولت مصوب شود از این میزان اعتبار استان هم سهم بری خواهد داشت.

وی افزود: همکاری لازم برای ایجاد ستاد تجهیزات فرعی ستاد مدیریت بحران شرق گلستان در گنبدکاووس که طبق گفته مسوولان شهرستانی در نشست با مسوولان استانی مورد تایید قرار گرفته، خواهد شد.

رییس اداره هواشناسی گنبدکاووس در این نشست گفت: از اول مهر تا امروز ۷۶ میلی‌متر بارندگی در شهرستان ثبت شد که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش نشان می‌دهد و دمای هوا در این ۲ ماه نسبت به دوره دراز مدت ۲ درجه خنکتر بود. 

منصور فرشاد افزود: تجهیزات رادار هواشناسی گنبدکاووس از ۲ سال قبل خریداری و مشاور پروژه انتخاب شده و مراحل لازم برای گرفتن پروانه ساخت در حال انجام است.

به گفته وی ساختمان رادار هواشناسی در زمینی به مساحت هزار متر مربع با برآورد ۱۲۵ میلیارد اعتبار ساخته می‌شود.

خلیل رجبلی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس در این نشست گفت: از مجموع ۴۱۳ نانوایی فعال در مناطق شهری و روستایی شهرستان تاکنون ۵۶ نانوایی دوگانه سوز شدند و همچنین ۶۰ خبازی متقاضی دریافت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحدهای خود هستند.

محمدعلی عربگلو، مدیر امور توزیع نیروی برق گنبدکاووس در این نشست گفت: این شهرستان شرایط خوبی را در تامین برق برای زمستان ندارد و مردم برای پیشگیری از قطعی برق باید مصرف گاز و برق خود را مدیریت کنند.

فرشید رحمانی، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گنبدکاووس گفت: امسال کارگاه اطفای حریق در ۱۴ روستای با احتمال آتش سوزی در شهرستان برگزار شد و با اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته از ابتدای سال تاکنون در سطح اراضی ملی گنبد آتش سوزی جدی شکل نگرفته است.

به گزارش ایرنا، وقوع سه فقره آتش سوزی به وسعت ۲ هزار متر مربع در مناطق حفاظت شده، برگزاری کلاس‌های آموزشی اطفای حریق برای کارکنان محیط زیست، لزوم تخصیص اعتبار برای مبارزه با ملخ و نیاز به خریداری یک دست لباس غواصی برای آتش نشانی گنبد به منظور کمک به افراد دچار غرق شدگی در شرق استان از دیگر مسائل مطرح شده در نشست امروز بود.

فرماندار گنبدکاووس با اشاره به همکاری خوب دستگاه‌های اجرایی شهرستان با ستاد مدیریت بحران در جریان سیل سال‌های ۹۷ و ۹۸، گفت: حضور میدانی مدیران و هماهنگی و انسجام در حوزه ستاد بحران باعث شد تا سیل در کمترین زمان در این شهرستان مدیریت شود.

عبدالقدیر کریمی افزود: ستاد تجهیزات فرعی ستاد مدیریت بحران شرق گلستان با محوریت گنبدکاووس از جمله نیازهای منطقه در زمان بحران است و نوسازی تجهیزات هلال احمر و آتش نشانی باید مورد توجه مسوولان استانی قرار گیرد.

وی گفت: ستاد بحران شهرستان آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حوادث احتمالی را مشروط به تامین امکانات مناسب دارد.

برچسب‌ها گنبدکاووس مدیریت بحران گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس مدیریت بحران گلستان گنبدکاووس مدیریت بحران گلستان هواشناسی گنبدکاووس میلیارد ریال رادار هواشناسی سازمان برنامه مدیریت بحران شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ سلمان اسماعیلی در همایش روز شورا در جمع شورا‌های شهر و روستا ملایر افزود: روستا‌هایی که در محور سد کلان، بخش زند و دره جوزان هستند، ظرفیت بالای گردشگری دارند که باید شورا‌های اسلامی با همراهی دهیاران و مشارکت مردم برای توسعه این بخش‌ها تلاش کنند.

او با بیان اینکه با اعتبارات دولتی نمی‌توان توسعه ایجاد کرد، گفت: با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم شورا‌های اسلامی باید مردم را وارد کار کنند تا توسعه محقق شود.

فرماندار ملایر همچنین نهضت ملی مسکن را طرحی بی‌بدیل در دولت سیزدهم برشمرد و تأکید کرد: شورا‌های اسلامی باید از این فرصت مغتنم برای بزرگتر شدن شهر‌ها مردم را پای کار بیاورند تا شرایط زیست مناسبی برای شهروندان ایجاد و منجر به رشد تولید، رونق گردشگری و ایجاد درآمد شود.

شهردار ملایر هم گفت: بودجه شهرداری از سال ۱۴۰۰ از ۲۵۰ میلیارد تومان به یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت که با همکاری و همراهی شورای اسلامی شهر یک تحول خوبی در بودجه شهرداری ملایر ایجاد شد.

مجید فرجی، بودجه جاری و عمرانی شهرداری را ۴۰ به ۶۰ عنوان کرد و افزود: ۸۰۰ میلیارد تومان از بودجه امسال برای هزینه‌های عمرانی پیش بینی شده است.

او تکمیل مجموعه جهان کوچک، هتل نیمه‌کاره پارک سیفیه پس از ۱۶ سال، آغاز عملیات اجرایی طرح راستان، مرکز تجارت جهانی مبل و منبت و ایجاد مرکز تجاری سرای ایرانی در ساختمان پلاک ۱۷ را از دیگر اولویت‌ها و طرح های عمرانی شهرداری برشمرد.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه